lunes, 2 de noviembre de 2009

Formatges catalans amb estrelles!



La Formatgeria Mas El Garet de Tona ha estat reconeguda pel The Guild of Fine Food amb la medalla d’OR i medalla de BRONZE en dos dels seus formatges que varen presentar en el World Cheese Awards 2009 (Premi Mundial de Formatge 2009), en la categoria de formatges aromatitzats de cabra i una altre en la de formatges madurats de granja de cabra.

Els World Cheese Awards és l’acte més important a nivell internacional en el sector del
Formatge, el qual permet als productors l’oportunitat de competir en un escenari global i de màxim prestigi, i de poder ser premiat en les categories Or, Plata o Bronze.

De l’1 al 3 d’octubre es va celebrar l’edició d’enguany d’aquesta Cata Internacional de
Formatges, en la que s’han presentat prop de 3000 formatges de tot el món, avaluats
per més de 130 experts internacionals.

El Formatge de cabra al pebre negre de Mas El Garet, va ser guardonat amb la
medalla d’Or en la categoria de formatges aromatitzats de cabra, mentre que el
formatge de cabra Garrotxa es va emportar la medalla de Bronze en la categoria de
formatges madurats de granja de cabra.

En aquest certament també es van guardonar tres formatges més catalans, un va ser del Serrat Gros d'Ossera (Alt Urgell) i dos de la Bauma de Borredà (Berguedà). En el cas de la formatgera lleidatana va obtenir la medalla de bronze en la categoria de formatges de granja de cabra de pasta tova. En la categoria de semimadurats de cabra la formatgeria berguedana es va emportar la medalla d'or i un bronze en formatge de pasta tova. Les cinc medalles obtingudes demostra el bon moment que passa el sector formatger català a nivell internacional.

Des del Rebost d’en Pep us podem dir: moltes felicitats als productors catalans per la feina ben feta!

No hay comentarios:

Publicar un comentario