lunes, 2 de noviembre de 2009

La recepta de la Plaça Mercat d'Olot



Avui, ens ha fet arribar una recepta la Joana Puigvert Desmiquels de La Canya , clienta de la Plaça Mercat d’Olot.

AMANIDA D’ESCAROLA DE CABELL D’ÀNGEL I TARONJA AGRA

Ingredients per a quatre persones

1 escarola de cabell d’àngel
4 taronges agres
aigua mineral
oli d’oliva extra verge
sal
olives morades

La preparació

1. Preneu les taronges i talleu-les per la meitat.
2. Poseu-les a bullir en aigua i sal durant 15 minuts aproximadament , fins que la polpa sigui tova. Deixeu-les refredar en la mateixa aigua.
3. Renteu l’escarola amb abundant aigua i escorreu-la bé amb un centrifugador per tal que no hi quedi gens d’aigua.
4. Distribuïu les fulles d’escarola a cada plat.
5. Escorreu la taronja, talleu-la i poseu-la damunt de l’escarola. Afegiu les olives.
6. Amaniu amb un pols de sal i un bon raig d’oli.

Recepta de Joana Puigvert Desmiquels

No hay comentarios:

Publicar un comentario