lunes, 28 de septiembre de 2009

La recepta de la Plaça Mercat d'Olot


FILET DE PORC A LA TARONJA

Ingredients per a quatre persones

2 filets de porc
Sal
Pebre negre
10 làmines de cansalada fumada
2 taronges de suc

Preparació

1. Poliu els filets de porc. Salpebreu-los.
2. Poseu cinc làmines de costat i poseu el filet. Emboliqueu-lo i lligueu-lo amb fil de bridar.
3. Poseu una cassola al foc amb un petit raig d’oli d’oliva i rostiu els filets. Aneu-los girant perquè la cansalada quedi ben rossa.
4. Mentre, feu un suc de taronja i tireu-lo pel damunt. Deixeu reduir que el suc es vagi caramel·litzant.
5. Quan estigui el suc reduït, pareu el foc i traieu els filets. Traieu el fil i talleu a rodanxes. Aneu-lo posant als plats i salseu amb la salda que ha quedat a la cassola.

De guarnició, un xic de puré de poma hi pot quedar de meravella.

Recepta de Concepció Cos

No hay comentarios:

Publicar un comentario