
Avui, l'Anna Corrales en ha explicat aquesta recepta que ens va deixar a la bústia del mercat.
Ingredients
2 patates mitjanes
250 g de bacallà
pa de motlle
llet
ous
sal
julivert picat
oli d'oliva extra verge
Preparació
- Dessaleu el bacallà i deixeu-lo al punt.
- poseu a bullir les patates pelades i tallades a trossos. quan siguin cuites, abaixeu el foc i poseu-hi el bacallà. Deixeu coure un parell d eminuts que es faci amb la mateixa escalfor del suc de la cocció.
- Aixafeu les patates amb el llom de la forquilla i aneu afegint el bacallà sense pell.
- Unteu amb unes gotes d'oli i un xic de julivert picat els talls de pa de motlle, poseu la patata amb el bacallà i tapeu amb una altra llesca de pa.
- Passeu per ou batut i fregiu els panadons amb oli d'oliva roent.
- quan siguin ben rossos, traieu-los i poseu-los en un paper absorvent per treure l'excès d'oli.
- Mengeu abans que es refredin.
No hay comentarios:
Publicar un comentario