lunes, 5 de octubre de 2009

PANADONS DE BACALLÀ I PATATA


Avui, l'Anna Corrales en ha explicat aquesta recepta que ens va deixar a la bústia del mercat.


Ingredients


2 patates mitjanes

250 g de bacallà

pa de motlle

llet

ous

sal

julivert picat

oli d'oliva extra verge


Preparació



  1. Dessaleu el bacallà i deixeu-lo al punt.

  2. poseu a bullir les patates pelades i tallades a trossos. quan siguin cuites, abaixeu el foc i poseu-hi el bacallà. Deixeu coure un parell d eminuts que es faci amb la mateixa escalfor del suc de la cocció.

  3. Aixafeu les patates amb el llom de la forquilla i aneu afegint el bacallà sense pell.

  4. Unteu amb unes gotes d'oli i un xic de julivert picat els talls de pa de motlle, poseu la patata amb el bacallà i tapeu amb una altra llesca de pa.

  5. Passeu per ou batut i fregiu els panadons amb oli d'oliva roent.

  6. quan siguin ben rossos, traieu-los i poseu-los en un paper absorvent per treure l'excès d'oli.

  7. Mengeu abans que es refredin.



No hay comentarios:

Publicar un comentario